Over de club

Algemene Informatie

’s-Gravendeelse Tennis Club
Schenkeltje 27-29 , 3295 SK ’s-Gravendeel
Tel.: 078 6732400
E-mail: [email protected]

Historie

De ´s-Gravendeelse Tennis Club bestaat sinds 1964 en is opgericht door Dick Barth, Reinier van den Berg en Wijnand Noordhoek. Het tennispark is op 10 juli 1965 als eerste in de Hoeksche Waard door Burgemeester C.J. Verplanke geopend. We kunnen nu met trots zeggen dat we een gezellig park bezitten en dat we volop genieten van een leuke accommodatie en mogelijkheden die in de loop der jaren door zelfwerkzaamheden van de leden zijn verkregen. Het is een club waar gezelligheid en prestatie samen gaan. Momenteel bestaat de club uit ± 200 leden die naast tennis ook aan verschillende andere activiteiten kunnen deelnemen.

Voor een routebeschrijving klik op “Contact en Route“.

Het Park

Het tennispark is gelegen aan het Schenkeltje in ’s-Gravendeel. Er zijn zes verlichte tennisbanen. Vier banen zijn gravel en twee banen gravel plus waar nagenoeg het hele seizoen op gespeeld kan worden. Er is een tennismuur, een speeltuin en er zijn twee eveneens verlichte jeu de boules banen. De accommodatie is voorzien van een fraaie overkapping met terrasverwarming. Dit alles omringd door goed verzorgde vegetatie. Een uitstekend en mooi park voor de door de club georganiseerde toernooien in juni en augustus.

Voor foto’s van het park klik op “Over het Park“.

Tennissen in ‘s-Gravendeel

Er kan voor 80% van het seizoen vrij getennist worden. De twee gravel plus banen blijven vrijwel het gehele seizoen bespeelbaar. Indien alle banen bezet zijn kun je op het afhangbord zien wanneer er een vrij komt. Klik op “Over Afhangen” Hier vind je een korte uitleg over het gebruik van het afhangbord. Houdt wel op de site de activiteiten in de gaten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Jeugd

Onze jeugdafdeling bestaat momenteel nog uit een kleine, maar zeer enthousiaste groep tennissers in de leeftijd van 7 t/m 17. Dit is een onderdeel waar de club graag in investeert, zij hebben tenslotte de toekomst. Eens in de twee weken wordt er voor de jeugd op zondag een leuke ochtend georganiseerd.

Voor meer info klik op “Jeugd“.

Tennislessen

De tennislessen worden voor de jeugd en senioren verzorgd door “Tennisschool First Services”. Het idee achter deze organisatie is om iedere tennisliefhebber op maat te bedienen, van jong tot oud, van beginner tot gevorderd, van recreatief tot prestatief.

Voor meer informatie over de lessen klik op “Tennislessen“.

Diverse activiteiten

Bij de ‘s-Gravendeelse Tennis Club worden er zowel tennisactiviteiten als verschillende andere activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan de racketavond, parentennis op zondagmiddag, jeugdzondagochtend, biljarten en jeu de boules.

Voor meer info klik je op “Activiteiten“.

Lid worden?

Na dit alles gelezen te hebben, zal je nu wel willen weten hoe je lid kunt worden van deze gezellige club. Onder “Lidmaatschap” kun je hier alles over vinden. Heb je nog vragen dan zal een van de contactpersonen je graag verder helpen.

We hopen je snel op de club te mogen begroeten!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 673 2400

Adres

Schenkeltje 27-29
3295 KK 's-Gravendeel

KVK-nummer

40321210