Tennislessen

NBF Tennis, wie wij zijn?

Sinds 2012 geeft NBF Tennis met veel plezier lessen in de Hoeksche waard! Met twee trainers zijn wij begonnen in Oud-Beijerland, waarna we in de afgelopen jaren uitgegroeid zijn naar een team met 10 trainers op verschillende verenigingen.   Wij maken het verschil ten opzichte van andere tennisscholen, met onze tennislessen op maat voor alle leden. Iedereen heeft immers een ander motief om naar de tennisbaan te komen of een ander leerdoel. Ook andere fysieke mogelijkheden maken verschil tussen leerlingen. Rekening houdend met deze verschillen proberen we in privé- en groepslessen aan ieders wensen te voldoen. Immer ieder mens tennist op zijn of haar manier. Binnen die eigen stijl proberen we de leerling te verbeteren.  

Wij gaan vanaf het herfstseizoen 2022 lesgeven op het tennispark in ‘s-Gravendeel. Voor het seizoen begint willen we leuke clinics aanbieden om jullie kennis te laten maken met (een deel van) het team van NBF tennis.   Dus ben je nu beginner, gevorderde, jong, oud of een regionale topper? Heb je zin om te tennissen, lekker actief bezig te zijn, beter te worden of je achteruitgang te stoppen? Je bent van harte welkom om bij ons te trainen. Iedereen kan bij NBF tennis terecht!

Voorstelrondje  

Lennart Gouka: In 2012 heb ik NBF tennis opgestart met Oud-Beijerland als thuishaven. Hier ben ik na 11 jaar nog steeds werkzaam. Ik verzorg jeugd- en volwassen lessen voor zowel tennis als padel. Ook verzorg ik het onderhoud van de banen. Daarnaast ben ik begin 2020 een padel- en tennisclub begonnen in Zwijndrecht: TopSpinPlaza. Ik combineer deze banen met veel plezier! Ik kijk er naar uit om leiding te geven aan de trainer(s) die de lessen gaan geven bij de ’s Gravendeelse Tennis Club.   

Marianne Verkade: Sinds 2020 werk ik voor NBF tennis. Na een opleiding HALO en PABO heb ik ruim 10 jaar op een basisschool gewerkt als leerkracht. In juli 2023 heb ik deze baan opgezegd om volledig te werken voor NBF Tennis. Binnen ons team ben ik de schakel tussen leerlingen, club en trainer(s). Ik neem de communicatie en een deel van de planning voor mijn rekening. Samen met de trainer bied ik een compleet plaatje voor iedere leerling van NBF Tennis.  

Pascal Kint: Na een mooie carrière op tennispark Welgelegen, heb ik de keuze gemaakt om in Dordrecht te gaan werken. Hier was ik hoofdtrainer van de mooie vereniging CC. Ik ben bij TopSpinPlaza in Zwijndrecht, de plaats waar ik nu woon, met Lennart in aanraking gekomen. Al pratend zijn we tot een leuke omschrijving van mijn werkzaamheden gekomen met taken die precies in mijn kracht liggen. Dit is met name lessen en trainingen geven aan beginners en gevorderden en het organiseren van toernooien. Naast lesgeven zijn mijn mooie twee kinderen mijn passie. In eerste instantie zal ik de lessen gaan verzorgen op jullie tennispark en ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen.

Inschrijven tennislessen

Vanaf 5 september 2023 kun je je inschrijven voor tennisles.   Via ons platform www.yourtennis.nl kun je de ’s-Gravendeelse Tennisclub opzoeken en een account aanmaken. Met dit account kun je inloggen, een lespakket kiezen en je beschikbaarheid aangeven. De dagen waarop wij lessen aanbieden, zal afhankelijk zijn van het aantal inschrijvingen dat we ontvangen. Samen met de trainer en leerlingen zullen we ons best doen om iedereen passend in te plannen.   Wij zullen eerst een lessenreeks aanbieden van 10 lesweken. Start begin oktober.

Contact

Heeft u vragen voor de tennisschool dan kunt u bellen met 06 1699 0529 of mailen naar [email protected]

Kosten:

Privéles: €500,- p.p.

Duo les: €250,- p.p.

Groepsles 3 personen: €167,- p.p.

Groepsles 4 personen les: €125,- p.p.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 673 2400

Adres

Schenkeltje 27-29
3295 KK 's-Gravendeel

KVK-nummer

40321210