Biljart

Biljarten is voor iedereen, dus ook voor de dames (jullie zijn van harte welkom!)

Nu Covid-19 bijna is verslagen kunnen we weer langzaam aan de competitie gaan denken.

Normaal gesproken kan je van 1 november tot eind maart dinsdagavond komen biljarten, er wordt een competitie samengesteld en iedereen wordt naar sterkte ingedeeld. Alle biljartuitslagen en speelschema’s staan op de site van de tennisclub (http://tennis-sgravendeel.nl/) en wordt naar iedere biljarter gemaild. Je moet wel sterk in je schoenen staan want de aanwijzingen van de toeschouwers vliegen je om de oren en als je een “schietje” mist, volgt een oorverdovend applaus of erger!

Tijdens het biljartseizoen worden er ook diverse toerenooien georganiseerd zoals een kerst-,clubkampioen- en het bekertoernooi welke altijd op de zondag plaatsvinden en voor spelers en publiek wel hoogtepunten zijn qua gezelligheid, humor en biljart perfectie. Tijdens de toernooien vergeten we de inwendige mens niet en is er tussen de middag een heerlijke maaltijd (verzorgt door “chefkok du tennis” Rien Ton en cohorten) en worden er ’s-Middags diverse culinaire hapjes geserveerd.

Misschien wel het allerbelangrijkste(!) is dat op de biljartavonden de gezelligheid bovenaan staat, er wordt wat afgelachen.

Ook is er de ruimte om te kaarten, gezellig of diepgaand te kletsen etc

Misschien dat er nog voor 1 november een biljart toernooi wordt georganiseerd o.i.d.

We houden u op de hoogte.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 673 2400

Adres

Schenkeltje 27-29
3295 KK 's-Gravendeel

KVK-nummer

40321210