Laten we hopen dat we dit jaar weer op een leuke manier met elkaar op het tennispark kunnen doorbrengen. Om jullie in vorm te houden, organiseert de tennisvereniging vanaf het begin van het jaar een reeks tennisclinics. Tijdens deze clinics doen jullie onder begeleiding van twee ervaren tennissers van onze club allerlei spelvormen die te maken hebben met tennis. Deze clinics zijn toegankelijk voor alle jeugdleden tot en met 17 jaar. Jullie mogen ieder een vriendje, vriendinnetje en/of familielid in die leeftijdscategorie meenemen. De clinics worden om de week begeleid door Viktor Kersten, Romy Kersten en/of Jeroen van der Stel en tennisschool Maximus Tennis

De clinics worden gehouden één keer in de twee weken op zondag. Om 10:00 beginnen we met de warming-up. Om 12:00 is de clinic afgelopen. Vanwege Corona zijn de kantine en kleedlokalen op dit moment helaas nog gesloten. Je kunt wel gebruik maken van het toilet. Tijdens de clinics zorgen wij voor wat te eten en te drinken. Als het weer te slecht is om te tennissen gaat de clinic niet door. We zullen jullie dat tijdig laten weten.

Volwassenen mogen vanwege Corona helaas nog niet het tennispark op om bij de clinic te komen kijken. Ze mogen jullie natuurlijk wel bij de ingang van het tennispark afzetten en ophalen. Zodra de Coronaregels veranderen en we ook volwassen op het park toe mogen laten en/of de kantine weer open mag, laten we dat weten via de mail.

Wij hopen jullie te zien op het tennispark!

Groet,

Viktor, Romy en Jeroen