Honden aanlijnen!!!!!!

29 januari 2024


Beste Leden,

Met ons Vlas- en Seutertoernooi van het afgelopen jaar was het weer beregezellig op onze vereniging. Het prachtige weer en leuk tennis zorgden voor veel publiek op onze terrassen.  Leuk ook dat we steeds meer jonge gezinnen met kleine kinderen op ons park zien. Het is belangrijk dat zij met sport in aanraking komen. We zien op ons park ook steeds meer baasjes met hun hond, vaak loslopend. Ook heel gezellig en erg welkom, ware het niet dat daar de schoen enigszins wringt.

Niet iedereen houdt van honden en zeker niet als ze dichtbij komen. Het gaat natuurlijk vrijwel altijd goed, maar het hoeft natuurlijk maar 1 keer fout te gaan. De veiligheid van vooral kinderen staat hier voorop. Om alle risico’s zoveel mogelijk te beperken heeft het bestuur daarom besloten om honden tijdens evenementen, toernooien en competitie op ons park alleen aangelijnd toe te staan.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat het voor iedereen leuk, gezellig en veilig op ons park blijft. We rekenen op jullie medewerking!

Het Bestuur.  

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 673 2400

Adres

Schenkeltje 27-29
3295 KK 's-Gravendeel

KVK-nummer

40321210