Corona maatregelen

24 september 2021

Beste leden, 

De overheid heeft in het kader van de bestrijding van Corona afgelopen week bekend gemaakt dat de 1.5 meterregel vervalt. Maar dat er voor kantines van sportverenigingen (net als voor overige horeca) nog wel enkele voorwaarden gelden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Kort samengevat geldt vanaf aanstaande zaterdag 25 september, dat bij verblijf in onze kantine voor iedereen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs nodig is. Dit geldt zowel bij het nuttigen van een of meerdere consumpties als verblijf zonder consumptie. 

Voor binnen bestellen en buiten nuttigen van consumpties is geen coronatoegangsbewijs nodig. Dit laatste geldt ook voor het gebruik van kleedkamers, douches en toiletten en voor het aan- en uitdoen van de verlichting. Opening van de bar tot maximaal 00.00 uur blijft gehandhaafd. Het bestuur respecteert ieders keuze om zich wel of niet te laten vaccineren. Dit blijft een persoonlijke afweging. Tegelijkertijd hebben we ons als club te houden aan de vastgestelde maatregelen, waaronder dus de verplichting van een Coronatoegangsbewijs bij gebruikmaking van onze kantine zoals hierboven beschreven. 

In november bekijkt het kabinet de situatie opnieuw en bepaalt dan welke maatregelen nog nodig zijn. Tot die tijd vragen wij jullie de geldende maatregelen te respecteren. Dit is helaas geen vrijblijvend verzoek. In de bijlage hebben we de details van de maatregelen uitgewerkt. Net als de manier waarop we deze maatregelen binnen onze tennisclub organiseren. We vragen jullie de bijlage even goed door te nemen. 

Zodra er nieuws is komen we weer in de lucht. 

Met sportieve groet, 

Het bestuur 

 

2021 Coronamail 23 sept 21 bijlage.doc

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 673 2400

Address

Schenkeltje 27-29
3295 KK 's-Gravendeel